Brezplačno predavanje za strokovne delavce v Sloveniji

Na voljo je brezplačno predavanje o sindromu Irlen / skotopičnem sindromu, ki se izvaja za strokovne delavce po Sloveniji. Predavanje vodi mag. Nina Čelešnik Kozamernik. Izobraževanja se izvajajo preko projekta Z roko v roki poMOČ:

http://center-iris.si/projekti/z-roko-v-roki-pomoc/

ali https://projektpomoc.splet.arnes.si

VEČ O BREZPLAČNIH PREDAVANJIH pod zavihkom Svetovanje in izobraževanje/Skotopični sindrom.

Izjave slušateljev izobraževanja:

I OŠ Celje, december 2018: “Same pohvale. Vsem nam je bilo zelo všeč, ravno prav dolgo, tematika zanimivo predstavljena, všeč nam je bilo, ker je bilo predstavljeno na konkretnih primerih. Nič ne bi spreminjali. Skratka, bili smo zelo zadovoljni. Predavanje priporočamo. Nujno za učitelje razrednega pouka!”

Vzgojiteljica na OŠ Danile Kumar, januar 2019: “Mislim, da je bilo predavanje zelo kvalitetno in je osvetlilo, zakaj imajo nekateri učenci težave in na kakšen način jim lahko pomagamo. Sicer sem že nekaj malega vedela o tem, ampak na vaši delavnici so se mi pa odprla nova obzorja. Sicer delam v vrtcu in so naši otroci mlajši in se takih težav še ne zazna, za učitelje v šoli bi bilo dobro organizirati delavnico v sklopu obveznega izobraževanja kar bodo naši svetovalni delavci posredovali ravnateljici.”

Svetovalna delavka na OŠ Danile Kumar, januar 2019: “Meni se je zdelo predavanje odlično – prijetno, zanimivo, z ravno dovolj praktičnimi primeri in teorije. Sama osebno nisem nič pogrešala, dobila sem pa kar nekaj koristnih informacij.”