Šola za starše 2021 2022

5. leto šole za starše:

  • Vabimo vas na šolo za starše, z naslovom: VČASIH JE TUDI OK, ČE NISI OK, kjer bodo predstavljene strategije, s katerimi lahko uspešno pomagamo otrokom z avtizmom pri premagovanju nekaterih težav, s katerimi se soočajo, tako v šoli kot doma.

   23. 03. 2021 ob 16:30 preko spleta.

   Prijave sprejemamo do petka, 18. marca 2022, na naslov ines.cokan@center-iris.si.

   Vabilo vabilo 1. šs 2022 ines

  • Šola bo potekala na daljavo.

 

 

 

  • Posnetki bodo objavljeni.
  • V kontakt s predavateljem/predavateljico boste lahko stopili preko njegovega/njenega elektronskega naslova.
  • načrtovani so prispevki: OVI (predstavitev posebnega programa (kaj sploh je, multisenzorno učenje, red in rutina v PP), Otroci z motnjo avtističnega spektra (Ok je, če nisi ok), Slepi, slabovidni, otroci z okvaro vidne funkcije (Razvijanje socialnih veščin)
  • Trenutno aktualno: Vabljeni na predavanja ŠOLE ZA STARŠE v organizaciji Pozitivna psihologija za boljše življenje vsako sredo in soboto od 5. januarja do 5. februarja ob 18.30 na njihovem kanalu na Facebooku in Youtube-u! Program in brezplačne prijave: tukaj. Brezplačno je, ker so to omogočili: Zavarovalnica TriglavTelekom Slovenije in Medis z Novalac-om)

>> v sredo, 5. 1. ob 18.30: dr. Noah Charney: Ameriška pozitivnost: Opolnomočenje staršev in učiteljev za opolnomočenje otrok

>> v soboto, 8. 1. ob 18.30: dr. Eva Škobalj: Čuječa vzgoja v času korone: Zakaj je lahko ‘korona’ tudi priložnost za boljšo vzgojo?

Brezplačno, a ne pozabite v zameno donirati izbrani dobrodelni organizaciji!

Po vsakem predavanju vas na njihovih kanalih na FacebookuInstagramu in Linkedinu čaka tudi nagradna igra 🙂

Vsa predavanja lanske, 1. Šole za starše … tukaj.

Nastja, UMNA in Pozitivna psihologija za boljše življenje