7. srečanje spremljevalcev slepih in slabovidnih otrok

7. srečanje spremljevalcev slepih in slabovidnih otrok

Vljudno vabljeni na 7. srečanje spremljevalcev slepih in slabovidnih otrok, ki bo potekalo preko spletne aplikacije MS Teams, in sicer v četrtek, 4. marca 2021, od 14.00 do 15.30.

 

Vir fotografije: https://www.znanjezazivljenje.si/bodi-sprememba/ , 18. 02. 2021 (Moški predava množici. Ko prvič vpraša, kdo si želi spremembe, vsi dvignejeo roko. Ko vpraša 2., kdo se želi spremeniti, nihče ne dvigne roke in vsi gledajo v tla. Na desni strani napis: Bodi sprememba, ki si jo želiš. Podpis: Gandhi)

Program srečanje:

  1. Dokument za spremembo poimenovanja spremljevalca otroka v asistena učitelju.
  2. Razno.

Srečanje vodi mag. Nina Čelešnik Kozamernik.

Udeležba je brezplačna. Udeleženci prejmejo potrdilo o sodelovanju.                          Prosimo, če se pripravite na del, v katerem bomo pregledali dokument.

vabilo na 7. srečanje spremljevalcev

»Naloge spremljevalca bi bilo vsekakor smiselno pravilno opredeliti in potem tudi vrednotiti. Zdaj se večkrat zgodi, da je vse odvisno od naše dobre volje in da pogosto tavamo v temi. Zgodi pa se potem hitro izkoriščanje s strani vodstva ali staršev, včasih tudi izsiljevanje s stani otroka. Pozdravljamo nov predlog in se z njim v celoti strinjamo.«
Udeleženke 7. srečanja spremljevalcev slepih in slabovidnih otrok