Šola za starše 2020 2021

                                               https://www.dreamstime.com/illustration/blind-child.html

Program: Šola za starše 2020/2021

Glede na razmere, verjamemo, da se v živo še nekaj časa ne bomo mogli srečati, zato smo se odločili, da se strokovni delavci Centra IRIS posnamemo in na splet naložimo posnetke s povzetki in našimi kontakti, kamor nam lahko pišete, v kolikor vas bi še karkoli zanimalo. Teme smo določili glede na predloge staršev, ki so se udeležili šol za starše v preteklih 4 letih.

Šola za starše 2020/2021 bo predvidoma pokrila sledeče teme (modro obarvani so že naloženi posnetki, ki si jih lahko ogledate.):

  1. šola za starše: Damjana Oblak, učiteljica razrednega pouka s tiflopedagoško dokvalifikacijo: Spodbujanje spoznavnega razvoja pri majhnem otroku z okvaro vida (damjana.oblak@center-iris.si)
  2. šola za starše: Tina Pahor: Sproščanje, dihanje, drža, raztezanje in Anja Detiček: Izkušnje inkluzije in skrbi staršev.
  3. šola za starše: Monika Šivic: Puberteta (monika.sivic@center-iris.si) in                           dr. Mateja Maljevac: Sorojenci otrok s slepoto in slabovidnostjo (mateja.maljevac@center-iris.si)
  4. šola za starše, 20. januar 2021, ob 16.00, Grega Hribar (grega.hribar@center-iris.si), Tomaž Dojnik, Mateja Jenčič: IKT za slepe in slabovidne
    Vabilo_šola za starše – IKT